KURS KOZMETIČKE MASAŽE

NOVE GRUPE: Nova grupa za kurs ANTICELULIT MASAŽE kreće od 17. septembra, subota 15h, 2016. u Novom Sadu (subota 15h, Vase Pelagića 4, upis u toku) i 11.septembra u Beogradu (nedelja 13h, u Durmitorskoj 19, upis u toku). Nova grupa za kurs KOZMETIČKE MASAŽE LICA i FACE LIFTINGA kreće od 14. septembra u Novom Sadu (sreda 19h, Vase Pelagića 4, upis u toku) i 11. septembra u Beogradu (nedelja 13h, u Durmitorskoj 19, upis u toku). Rezervišite mesto u novoj grupi na vreme pozivom na TELEFON: 060/76-711-74 (ili 069/767-114), ili SMS-om na 060/7671174, ili na jovanboj@yahoo.com

V STEPEN - Kozmet. nivo kursa masaže

KOZMETIČKA MASAŽA

(80-160 časova)

KURS kozmetičko-higijenskih masaža, sadrži kompletne tehnike i procedure kozmetičko-higijenskih masaža i tretmana, kao što su Kozmetička masaža lica, Manuelni face lifting, Anticelulit masaža, Redukcija masnih naslaga sa kriticnih podrucja, Oblikovanje tela elektrostimulacijom mišića određene kritične regije, itd.

 V STEPEN - KOZMETIČKA MASAŽA
1. Kurs Anticelulit masaže: Kurs kreće 18. juni.(17h, subota) 2016 u NS. CENA: 8.000 din u 2 rate.
2. Kurs Kozmetičke masaže lica: Kurs kreće 27. februara 2016.CENA:8.000 din.
   Specijalne kozmetičko-higijenske masaže i procedure:
      3. Kurs Face liftinga (tj. Antiaging masaže): CENA: 8.000 din.

      4. Kurs Masaža kristalima himalajske soli: CENA: 8.000 din.    
      5. Kurs Kurs Aromaterapije: Upis u toku: CENA: 8.000 din.
      6. Kurs Aparaturnih kozm.-masažnih procedura&pakovanja: CENA: 8.000 din.
     

7. Kurs Elektrostimulacije mišića u estetske svrhe: U pripremi....

__________________________________________________________________________________________

                 V-A ANTICELULIT MASAŽA

V-A STEPEN - Kozmetički I nivo - ANTICELULIT MASAŽA - 8-10 ČASOVANOVA GRUPA ZA ANTICELULIT MASAŽU U NS KREĆE 13. februara (subota 16h u učionici u ulici: Vase Pelagića 4, u Novom Sadu i Beogradu). Upis u toku...Prijavljivanje na telefon 060/7671174 ILI 069/776-711, po neverovatnom zimskom popustu za samo 8.000 din umesto 12.000 din.

__________________________________________________________________________________________

            V-B KOZMETIČKA MASAŽA LICA

V-B STEPEN - Kozmetički II nivo - KOZMETIČKA MASAŽA LICA (vrata i biste) i osnovne kozmetičko-estetičke procedure nege i pripreme lica za masažu i ostale tretmane lica. NOVA GRUPA ZA KOZMETIČKU MASAŽU LICA U NS i BG kreće 13. februara (subota 16h u ulici: Vase Pelagića 4, u Novom Sadu) i 5 marta Beogradu u ulici Durmitorska 19, 15h. Upis u toku... CENA: 8.000 din.

 

__________________________________________________________________________________________

V-C SPECIJALNE KOZMETIČKO-HIGIJENSKE MASAŽE I PROCEDURE

__________________________________________________________________________________________

V-C(1) FACE LIFTING MASAŽA


I-C(1) STEPEN -  Kozmetički III-1 nivo - FACE LIFTING (ANTIAGING) MASAŽA LICA - Face-lifting masaža lica (lifting masaža) doprinosi smanjenju i sprečavanju nastajanja linija i bora, daje više mišićne fleksibilnosti, poboljšava tonus i turgor kože, otklanja napetost i brige sa lica, koža je zategnutija i dobija sjajniji ten. Ova masaža uklanja toksine nakupljene u licu, pomaže da se osećate bolje i lepše, te daje licu mladalački i sveži izgled. Redovnom masažom u trajanju od nekoliko meseci koža lica postaje trajno podmlađena.

__________________________________________________________________________________________

V-C(2) MASAŽA KRISTALIMA HIMALAJSKE SOLI

V-C(2) STEPEN -  Kozmetički III-2 nivo - MASAŽA KRISTALIMA HIMALAJSKE SOLI - Masaža kristalima himalajske soli podrazumeva primenu zagrejanog grumenja himalajske soli. Posebno obrađeno i napravljeno grumenje se postavlja na telo određenim redosledom sa ciljem postizanja relaksacije, opuštanja mišića i stimulacije i poboljšanja energije. Masaža himalajskom soli je delotvoran način lečenja koji balansira telesno elektromagnetno polje i centralni nervni sistem. Zagrevanjem himalajske soli stvaraju se negativni joni. Efikasnosti terapije posebno su potvrđene kod osoba koje pate od respiratornih oboljenja i reumatskih oboljenja. Prednosti masaže: Toplota soli opusta misice i zglobove i smanjuje upalu, koža postaje blistava, sveža, hidrirana, nahranjena mineralima i oslobođena izumrlih ćelija, vrši detoksikaciju i alkalizuje telo, rešava probleme sa nesanicom, krvnim pritiskom i stresom. Prednosti masaže na duhovnom nivou su da oslobađa pranu (zivotnu energiju) što omogućuje da ona slobodno teče kroz meridijane. CENA: 8.000 din.


                                              

__________________________________________________________________________________________

         V-C(3) AROMATERAPIJSKA MASAŽA

V-C(3) STEPEN - Kozmetički III-3 nivo - AROMATERAPIJSKA MASAŽA. I deo: AROMATERAPIJA: Osnove korišćenje i pravljenje aromatičnih ulja. II deo: AROMATERAPISJKA MASAŽA, primena aromaterapije u masaži i njeno korišćenje u terapeutske svrhe. Cena: 10.000 din.

_________________________________________________________________________________________

       V-C(4) APARATURNO-KOZMETIČKE

      MASAŽNE PROCEDURE&PAKOVANJA

V-C(5) STEPEN - Kozmetički III-5 nivo - Kurs Aparaturnih kozm.-masažnih procedura&pakovanja: CENA: 8.000 din.

 ___________________________________________________________________________________________

 

V-C(5) ELEKTROSTIMULACIJA (OBLIKOVANJE)

 

                                        

 

 V-C(4) STEPEN - Kozmetički III-4 nivo - ELEKTROSTIMULACIJA MIŠIĆA, KORIŠĆENJE APARATA ZA ELEKTROSTIMULACIJU  radi zatezanja, toniranja i estetskog (ili atletskog) oblikovanja tela. Takođe se može koristiti u periodu oporavka za ponovno vraćanje atrofiranog mišića u funkciju, tj. u medicinske svrhe.  CENA: 8.000 DIN.

ESTETSKI BODYWORKING - Osnovi Bodyshapinga, Boditoninga i Bodiforminga. Ovladaj tajnama fizičke lepote i savršenog fizičkog izgleda. Lep izgled tela je osnov ženske lepote, i baza na kojoj se gradi telesni body image. Osećaj se lepo u sopstvenom telu, nauči tajne estetskog fitnesa.

__________________________________________________________________________________________

 

CENA kursa: PAKET KOZMETIČKO MEDICINSKIH MASAŽA IV: 25.000 din (kozm. masaža lica, face lifting, anticelulit masaža, aromaterapija, aparaturna masaža i pakovanja) sa zimskim popustom (puna cena 42.000din). Iskoristite VELIKI ZIMSKI popust. Prijavite se  se Što pre na telefon 060/7671174 ili na mejl jovanboj@yahoo.com.

 

__________________________________________________________________________________________

Pitanja za Kozmetički kurs masaže možete pogledati OVDE.

Prednost ove škole masaže je što se prelazi ne samo osnovna teorija masaže, anatomija i fiziologija, kozmetologije i estetologije, nego kurs uključuje i dosta prakse (praktičnih časova), što je i najvažnije u sticanju novih znanja.

 

Kursevi masaže se održavaju u malim grupama, kako bi se stvorila mogućnost da se svakom pojedincu posveti što više vremena i organizuju se svakog meseca tokom cele godine. Sve aktuelnosti o kursevima i seminarima o masaži i gostovanjima, vidi na AKTUELNOSTIMA.

 

V STEPEN - KOZMETIČKA MASAŽA
22. Kurs Anticelulit masaže: Upis u toku. Kurs kreće 13. feb. 2016. CENA: 8.000 din u 2 rate.
23. Kurs Kozmetičke (antiaging) masaže lica: Kurs kreće 12. oktobra 2015.CENA:8.000 din.
   Specijalne kozmetičko-higijenske masaže i procedure:
      24. Kurs Aparaturnih kozm.-masažnih procedura&pakovanja: CENA: 8.000 din.

      25. Kurs Aromaterapije: Upis u toku. U pripremi....
      26. Kurs Elektrostimulacije mišića: U pripremi....


 

Kontakt informacije

 • Naziv kompanije:
  OBRAZOVNI CENTAR - ULTRA NOVA WELLNESS STUDIO

 • Adresa:
  Beograd: Durmitorska 11; Novi Sad: Vase Pelagića 4, SEDIŠTE: Novi Sad, Save Kovačevića 3/5, 060/7671174, 069/767-114

 • Kontakt telefon:
  060 767 1174

 • E-mail:

 • jovanboj@yahoo.com

Foto galerija


ELITE Solution Web dizajn BUTOBU 2012