MENI

ŠKOLA ISTOČNE MASAŽE

UPISI U TOKU: KURSEVI MASAŽE
NOVI SAD: 1) Svi kursevi  ISTOČNIH MASAŽA
 KREĆU U 
Subotu: 23. OKTOBRA 2021. god., UPIS: 16-18h, Subota, Novi Sad, Vase Pelagića 1 (Centar).
BEOGRAD: Svi kursevi  ISTOČNIH MASAŽA KREĆU U Nedelju: 24. OKTOBRA 2021. god., UPIS: 12-15h, Nedelja, Beograd, Durmitorska 19 (Centar).
          Informacije i upis svakog dana od 8-22h na tel: +381 60/76-711-74

      ORIJENTALNE MASAŽE

                ORIJENTALNE ILI MERIDIJANSKE MASAŽE

ŠKOLA ORIJENTALNIH MASAŽA tj.  energetske ILI MERIDIJANSKE masaže, sadrži kompletne orijentalne sisteme masaže, kao što su:
                    Tajlandska masaža (Nuat Phen Thai),
                    Japanska masaža (Shiatsu i Jumeiho),
                    Kinesku masažu kao (Tu-ina),
                    Indijsku masažu (Abhjanga & Marma terapija),
                    Havajska masaža (Lomi-Lomi - energizirajuća masaža) i sl.

Ove tradicionalne orijentalne masaže bazirane su na Tradicionalnoj Indijskoj meicini - Ajurvedi i Tradicionalnoj Kineskoj medicini - Zhōng Yī, ali i duhovno-energetskim sistemima samorazvića poput Joge, Zena i Taoizma. U ovim masažama se često koriste i tradicionalna indijska i kineska herbalistika i orijentalna aromaterapija, a često i orijentalni bodyworking (qi-gong, tai-či čuan, tajlandski pasivni strečing tzv. pasivna yoga, itd.)


                    SHIATZU MASAŽA
IV-A1 STEPEN
-
Ekspertski I nivo -SHIATZU MASAŽA (akupresurna metoda masaže).Od svih azijskih masaža, ona je najpoznatija kod nas. To je najnežniji oblik akupuknture, i izvodi se bez igala. Temelj je na teoriji meridijana energetskih kanala ispod kože, kojima prema njihovom učenju protiče životna energija Qi. Prstima se stimulišu određene energetske tačke (meridijani) na telu. Kada se to uradi za čoveka kažu da je telesno i duhovno zdrav. Telo se isteže prstima ruku, laktova i stopala i tako se oslobađa put energiji. U ovoj masaži uživaju svi, prijatna je i efikasna.

NOVI SAD: UPIS u novu grupu za SHIATZU. upis je u toku.  Kurs kreće od UPIS JE U TOKU, u Novom Sadu, okupljanje nove grupe svake SREDE I SUBOTE od 14-20h u učionici Vase Pelagića 1, Novi Sad, termini po dogovoru. Upis u toku (prijaviti se na telefon 060/76-711-74 (i viber) ili 069/767-114, ili poslati SMS).
BEOGRAD: UPIS u novu grupu za SHIATZU. UPIS JE U TOKU, nova grupa kreće Nedeljom, od 12-17h, termini po dogovoru, upis u toku, DURMITORSKA 19. Upis u toku (prijaviti se na telefon 060/76-711-74(viber) ili 069/767-114, ili poslati SMS).
CENA KURSA: 10.000 din.


                              TUINA MASAŽA
IV-B2 STEPEN
-
Ekspertski I nivo -SHIATZU MASAŽA (akupresurna metoda masaže).Od svih azijskih masaža, ona je najpoznatija kod nas. To je najnežniji oblik akupuknture, i izvodi se bez igala. Temelj je na teoriji meridijana energetskih kanala ispod kože, kojima prema njihovom učenju protiče životna energija Qi. Prstima se stimulišu određene energetske tačke (meridijani) na telu. Kada se to uradi za čoveka kažu da je telesno i duhovno zdrav. Telo se isteže prstima ruku, laktova i stopala i tako se oslobađa put energiji. U ovoj masaži uživaju svi, prijatna je i efikasna.

NOVI SAD: UPIS u novu grupu za SHIATZU. upis je u toku.  Kurs kreće od UPIS JE U TOKU, u Novom Sadu, okupljanje grupa u učionici Vase Pelagića 1, Novi Sad, svake Subote od 16-20h, termini po dogovoru. Upis u toku (prijaviti se na telefon 060/76-711-74(viber) ili 069/767-114, ili poslati SMS).
BEOGRAD: UPIS u novu grupu za SHIATZU. UPIS JE U TOKU, nova grupa kreće Nedeljom, 12-17h, termini po dogovoru, upis u toku. (Prijaviti se na telefon 060/76-711-74(viber) ili 069/767-114, ili poslati SMS).
CENA KURSA: 10.000 din.

                                     
                  TAJLANDSKA MASAŽA
IV-B1 STEPEN -
Ekspertski II nivo - TAJLANDSKA ili THAI MASAŽA, tajladski strečing-je poseban sistem akupresure i kompletnog oživljavanja meridijana i uravnoteženje qi energije, kombinovan sa pasivnim joga istezanjima (pasivna joga) koja takođe podstiču meridijane. Thai masaža je osnova yoga bodyworkinga, akupresure, i orijentalnog strečinga.

NOVI SAD: UPIS u novu grupu za TAJLANDSKU .
upis je u toku
, kursevi kreću od UPIS JE U TOKU, u Novom Sadu, okupljanje grupa u učionici Vase Pelagića 1, Novi Sad, SUBOTA, 16-20h, termini po dogovoru. Upis u toku (prijaviti se na telefon 060/76-711-74(viber) ili 069/767-114, ili poslati SMS).

BEOGRAD: UPIS u novu grupu za TAJLANDSKU .Kursevi kreću od UPIS JE U TOKU, DURMITORSKA 19. Nova grupa kreće od Nedelja, 12-15h, termini po dogovoru, upis u toku (prijaviti se na telefon 060/76-711-74(viber) ili 069/767-114, ili poslati SMS).
CENA KURSA: 10.000 din.

             AJURVEDSKA MASAŽA & MARME
IV-C STEPEN
- Ekspertski III nivo  - AJURVEDSKA MASAŽA, AJURVEDSKA aromaterapija i limfna drenaža, aktiviranje marma tačaka, nadija i čakri tj. kompletnog energetskog tela. OSNOVE AJURVEDSKE MEDICINE.

NOVI SAD:  UPIS u novu grupu za AJURVEDSKU MASAŽU. upis je u toku. Kurs kreću od UPIS JE U TOKU, u Novom Sadu, okupljanje grupa u učionici VASE PELAGIĆA 1, CENTAR, Novi Sad, svake SUBOTA, 16-20h, termini po dogovoru. Upis u toku (prijaviti se na telefon 060/76-711-74 ili 069/767-114, ili poslati SMS).

BEOGRAD: UPIS u novu grupu za  AJURVEDSKU MASAŽU. Kurs kreće od UPIS JE U TOKU,  DURMITORSKA 19., Beograd, Savski venac. Nova grupa kreće od Nedelje, 12-17h, termini po dogovoru, upis u toku (prijaviti se na telefon 060/76-711-74 ili 069/767-114, ili poslati SMS).
CENA KURSA: 10.000 din.

CENA KURSA: 10.000 din.

               TELEFON: 060/76-711-74 ili 069/767-114. Iskoristite VELIKI ZIMSKI popust. Vidi AKCIJE.  
                        

     ORIJENTALNE TERAPIJE

              ORIJENTALNE ILI MERIDIJANSKE TERAPIJE

JUMEIHO TERAPIJA
 

NOVI SAD: Nova grupa (upis) za KURS JUMEIHO TERAPIJE kreće svake SREDA i SUBOTE: 16-20hUčionica u Vase Pelagića 1. Prijaviti se na telefon 060/76-711-74 ili 069/767-114, ili poslati SMS.

BEOGRAD: Nova grupa (upis) za KURS JUMEIHO TERAPIJE kreće svake NEDELJA, 12-17h. DURMITORSKA 19. Prijaviti se na telefon 060/76-711-74 ili 069/767-114, ili poslati SMS.

Yumeiho - japanska masažna terapija je kombinacija drevnih terapija šaolinske masaže, hiropraktike, akupresure, tai masaže, Tui Ne, itd. U suštini je savršeno jedinstvo tradicionalnog istoka i modernog zapadnog wellnessa, orijentalne teorije i viševekovne prakse.

Nastala je Šaolinskom mamastiru, kombinacijom metoda koje su monasi razvijali, ispitivali, tražili i opipavali tokom više od 500 godina. Suština ove holističke metode (koju su u početku jednostavno zvali Lečenje celine) je da deluje duboko na biće, ne samo na telo, i da otklanjajući fizičke blokade ujedno oslobađa emocionalno telo i otpušta mentalne tegobe za koje smo vezani, kao što su strahovi i depresije. Ovaj metod je u Evropu doneo Saionji Masayuki davne 1989, a Beograd je bio prva destinacija nakon Kine i Japana gde je održan kurs za terapeute. Kasnije ju je Masayuki preimenovao i nazvao Yumeiho, što u slobodnom prevodu znači pokretanje životne energije (od reči Yu Mei čije značenje je izvor života i Ho - pokretačka sila)".

Yumeiho terapijom ponovo se uspostavlja simetrija tela, ublažavaju i uklanjaju bolovi u leđima i vratu, kao i bolovi vezani za kičmeni stub. Pored toga, pozitivno deluje na brojne druge tegobe, koje nastaju kao posledica poremećaja težišta tela, od prekomerne ili nedovoljne telesne težine do probavnih, respiratornih i ginekoloških problema, bolesti srca i krvnih sudova.

Ova terapija daje odlične rezultate kod osoba koje imaju probleme sa kičmenim stubom, a pokazala se korisnom kod osoba koje zbog prirode posla, dugo vremena telo drže u istom položaju. Tehnika se koristi i kod sportista preopterećenih intenzivnim treninzima,  jer se njome mogu opustiti mišići, poboljšati cirkulacija te rešiti problemi sa ligamentima i zglobovima. Delotvorna je i za osobe starijeg doba, kod kojih utiče na rešavanje tegoba vezanih za slabu cirkulaciju, nedovoljno fizičko kretanje, loše držanje tela i ostale probleme koji su nastali tokom života.

Yumeiho se preporučuje i kod skoliotičnog držanja koje se javlja kod dece, a dugoročno može izazvati i probleme u funkciji unutrašnjih organa. 

CENA KURSA: 10.000 din.

                      AKUPRESURNA TERAPIJA
                    

                    

      IV-C3 - AKUPRESURNA TERAPIJA - tj. AKUPRESURA potiče iz Azije i bazira se na kineskoj tradicionalnoj medicini Zhōng Yī. To je drevna kineska tehnika koja se sastoji u presuri – pritiska prsta na tzv. aku – tačke. Ravnoteža životne energije unutar tela smatra se osnovom zdravlja, ne samo telesnog nego i psiho – emocionalnog. U našem telu postoji 14 glavnih energetskih tokova ili meridijana koji su povezani sa različitim organima i psiho-emocionalnim izražajima. Na svakom meridijanu nalaze se mnoge akupresurne ili akupunkturne tačke, čijim povezivanjem dobijamo meridijane. To su tačke ulaska i izlaska energije. Tačke za akupresuru poređane su duž 14 meridijana koji ne odgovaraju ni jednom fiziološkom procesu ili anatomskoj strukturi tela. Tako, može se pritisnuti samo jedna tačka da bi se ublažio određeni simptom ili tegoba, ili niz tačaka određenim redosledom kako bi se poboljšalo opšte stanje organizma. Na svakom meridijanu se nalaze akupresurne tačke koje su povezane sa jednim ili više vitalnih organa. Stimulišući ih masažom, grejanjem ili iglama, možete povratiti unutrašnju ravnotežu i ublažiti tegobe. Akupresura koristi iste tačke kao i akupunktura, ali u ovoj tehnici tačke se tretiraju pritiskom prsta ili šake, dok se u akupunkturi tačke stimulišu ubadanjem iglica.

NOVI SAD: Nova grupa (upis) za KURS AKUPRESURNE TERAPIJE. (svake Srede i Subote, 16-20h, Učionica u Vase Pelagića 1), termini po dogovoru, (upis je u toku). Prijaviti se na telefon 060/7671174 ili poslati SMS.
BEOGRAD: Nova grupa (upis) za KURS AKUPRESURNE TERAPIJE kreće svake Nedelje, 12-17h. Prijaviti se na telefon 060/76-711-74 ili 069/767-114, ili poslati SMS.

CENA KURSA: 10.000 din.

 


       Upis svakog dana od 08-22h na tel: 060/76-711-74 ili 069/767-114

                                                Upis u toku

Kontakt informacije

 • Naziv kompanije:
  OBRAZOVNI CENTAR - ULTRA NOVA WELLNESS STUDIO

 • Adresa:
  Beograd: Durmitorska 19; Novi Sad: Vase Pelagića 1, SEDIŠTE: Novi Sad, Save Kovačevića 3/5, 060/7671174, 069/767-114

 • Kontakt telefon:
  060 767 1174

 • E-mail:

 • jovanboj@yahoo.com

Foto galerija