MENI

...Škola terapeutske masaže

ŠKOLA TERAPEUTSKE MASAŽE

 


                             TERAPEUTSKA MASAŽA

U okviru TERAPEUTSKOG (srednjeg) nivoa kursa masaže uče se parcijalne terapijske masaže (leđa, vrata, glave, itd.), kao i dubinske antistres terapije, te reumatski i ostali lokomotorni problemi (bolna stanja mišića, glavobolje, istegnuća i sl.)

PRAKSA: Iz prakse, na kursu se uče masersko-terapeutski postupci koji se primenjuju kod bolnih stanja mišića 1.HIPERTONUS, 2. FIBROMIALGIJE i MIOGELOZE (osnove) 3. razne tipove glavobolja (tenzione migrene), te bolova u vratu i degenerativnih promena na kičmi kao što su 4. SPONDILOZA, 5. LUMBAGO, 6. IŠIJALGIJA, itd.

TEORIJA: Iz teorije, na kursu se uči se o TERAPEUTSKOM dejstvu masaže na organizam, o indikacijama i kontraindikacijama, osnove patološke fiziologije, osnovnim deformitetima kićmenog stuba, dubinsko oslobađanje od stresa, korišćenje aromaterapije itd.


NOVI SAD: UPIS u novu grupu u Novom Sadu je od 31. OKTOBRA 2020. u Novom Sadu. Upis u toku. Upis subotom od 16-18h, (Vase Pelagića 1). Upis u toku. Kurs kreće po formiranju grupe ili individualno (odmah ili po dogovoru).
UPIS: Upis subotom od 12-18h    

BEOGRAD:
UPIS u BEOGRADU za novu grupu kreće od 01. NOVEMBRA 2020. u Beogradu. Upis u toku.  Upis nedeljom od 16-20h, (Durmitorska 19).
UPIS: Upis NEDELJOM od 16-20h.

CENA KURSA (grupno): 10.000 din  (40 časova)
CENA KURSA (individualno): 15.000 din  (broj časova po dogovoru)

       NAPREDNA TERAPEUTSKA MASAŽA

Ovaj tečaj obuhvata: NAPREDNE MASAŽNE TERAPIJE za bolesti koje nisu obuhvaćene osnovnim kursom. Predmet izučavanja terapeutske masaže su reumatska oboljenja lokomotornog sistema, ortopedska oboljenja i mobilizaciono - manipulacione postupci u lečenju koštano - zglobnog sistema. Terapeutskom masažom koja predstavlja viši stepen i proučavanje problematike naprednijih oboljenja lokomotornog sistema, a koja nisu obuhvaćena I stepenom ili Bazičnom terapeutskom masažom, polaznici će naučiti da postave dijagnozu, prepoznaju i da pristupe lečenju i otklanjanju mnogih problema.

Program praktične nastave obuhvata:  1. Testovi dijagnoze (Falenov test, Adamsov test...), 2. Manuelna masaža, 3. Eliminacija soli Ca na zglobnim strukturama i postizanje punog opsega pokretljivosti zglobova, 4. Sindrom karpalnog tunela, 5. Reumatoidni artritis, 6. Diskus – hernija, 7. Smrznuto rame, 8. Deformiteti kičme: kifoza, lordoza i skolioza, 9. Bol trtične kosti, 10. Mortonov neurom, 11. Petna bodlja, 12. Sindrom gornjeg grudnog otvora, 13. Fibromialgija, 14. Miogeloze.

NOVI SAD: Upis je u toku. Nova grupa kreće odmah po završetku, osnovnog terapeutskog kursa. Upis subotom od 12-18h, (Vase Pelagića 1). Rezervišite mesto u novoj grupi na vreme. Kurs kreće po formiranju grupe ili individualno(po dogovoru).

BEOGRAD: Upis je u toku. Nova grupa kreće odmah po završetku, osnovnog terapeutskog kursa.
Upis u: Durmitorskoj 19, Upis nedeljom od 16-20h.


CENA KURSA (grupno): 10.000 din  (40 časova)
CENA KURSA (individualno): 15.000 din  (broj časova po dogovoru)


Kontakt informacije

 • Naziv kompanije:
  OBRAZOVNI CENTAR - ULTRA NOVA WELLNESS STUDIO

 • Adresa:
  Beograd: Durmitorska 19; Novi Sad: Vase Pelagića 1, SEDIŠTE: Novi Sad, Save Kovačevića 3/5, 060/7671174, 069/767-114

 • Kontakt telefon:
  060 767 1174

 • E-mail:

 • jovanboj@yahoo.com

Foto galerija